Ervaringen uit de praktijk

“Onze gemeente kwam met het voorstel om bij Biemond Zorgalternatief te gaan kijken. De organisatie is kleinschaliger en er wordt beter gecommuniceerd dan bij grote organisaties.”

“Toen onze begeleider op vakantie was, was er meteen een invaller beschikbaar. Dat hebben we heel erg gewaardeerd.”

“Als ik zie, hoe ons kind nu met zijn autisme omgaat, kan ik zeggen dat het stukken beter gaat.”

We hebben het contact als zeer fijn ervaren. Allerlei zaken zijn bespreekbaar en wordt flexibel mee om gegaan. Er zijn korte lijnen, we komen bij een goede oplossing.

Vooral de passende hulp en de flexibiliteit waarderen we erg.

Niets negatiefs, het gaat allemaal makkelijk in goed. Ze luisteren heel goed. Ook als je iets opmerkt wordt het gelijk aangepast. Men is heel betrokken.

We zijn bij Biemond Zorgalternatief met open armen ontvangen.

Ik ben heel tevreden zoals het met ons kind is gegaan. Heel positief, goed contact, goede begeleiding

Zeer tevreden over de werkwijze en het contact.

We hebben het contact als zeer fijn ervaren. Allerlei zaken zijn bespreekbaar en wordt flexibel mee om gegaan. Er zijn korte lijnen, we komen bij een goede oplossing.

Ik ben heel tevreden, er wordt snel gereageerd via de app of via de telefoon. Soms gaat de begeleider met ons kind ergens naartoe om een activiteit te doen of om iets te bezoeken. Het is helemaal top.

Het is Biemond Zorgalternatief allemaal heel persoonlijk en dit spreekt ons aan.
We zijn goed op de hoogte gehouden.

Er is goede begeleiding. Iedereen is goed bereikbaar. Men staat altijd klaar om vragen te beantwoorden.

We zijn vanuit een andere organisatie ingestroomd. Het is prima verlopen, er is een heel goed contact. Raymonde is goed benaderbaar.

Biemond Zorgalternatief zouden we van harte willen aanbevelen. Maar het moet natuurlijk niet te druk worden, vrienden zullen we het zeker aanraden.