Raymonde

Ik ben Raymonde Biemond (1993). Oorpronkelijk opgeleid als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Na jaren groepswerk te hebben gedaan ben ik uiteindelijk overgestapt naar het ambulante werkveld binnen de multicomplexe (jeugd en gezins) zorg. Dit doe ik niet alleen! In sommige gevallen word ik ondersteund door mijn honden Tess en Lynn als co-coaches.
Zij zijn een ondersteunende factor in het werken met en voor de cliënt.
Wij begeleiden en coachen mensen die een hulpvraag hebben waarbij ze belemmert worden in hun functioneren ten aanzien van hun dagelijks leven of persoonlijke groei. Ook begeleiden wij mensen die een zorgvraag hebben op het gebied van Autisme, Hoogsensitiviteit, en AD(H)D.
Vanaf 2011 ben ik werkzaam in de zorg, hierbij heb ik mij altijd gericht op het begeleiden en coachen van mensen met een wat zwaardere/complexere rugzak. Sinds 2017 heb ik de stoute schoenen aan gedaan en ben ik als zzp’er aan de slag gegaan onder de naam Biemond Zorgalternatief. Inmiddels begint Biemond Zorgalternatief aardig uit zijn voegen te groeien en ontstaat er een mooi team van professionals waar ik onwijs trots op ben en die samen met mij de missie en visie willen uitdragen en voortzetten.

 

Lynn

Lynn (02-12-2014) is een lieve rustige Shetland Sheepdog.  Haar gevoeligheid, knuffelige verschijning en rustige karakter maakt dat iedereen zich vrijwel direct op zijn/haar gemak is bij Lynn, maar vergis je niet in haar lieve snoetje! Lynn kan je ook een hoop leren.

De avonturen van o.a. Lynn zijn ook te volgen op haar Instagram

 

 

Tess

Tess (02-10-2020) is een jonge Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Tess wordt langzaam geïntroduceerd in het werk als co-coach. Vanwege haar leeftijd is Tess nog niet allround inzetbaar. Naast het werken met de mensen volgen zij en Raymonde samen jachttraining om het natuurlijk gedrag van dit ras te blijven ontwikkelen en ook te blijven werken aan de relatie tussen hond en handler, wat essentieel is in het werken volgens de Dog Assisted Coaching methode.

Nieuwsgierig naar mijn opvoeding en groei? Neem een kijkje op mijn Instagram 

Alle DAC coaches hebben de volledige opleiding gevolgd bij Pets4Care en alle certificaten behaald die nodig zijn in het werkveld als team (dog and handler) waardoor we officieel aan kunnen tonen dat we als team voldoen aan de richtlijnen en kwaliteitseisen binnen het werkveld van de Animal Assisted Interventions  (AAI)

5/5